Vinylové podlahy

U vývoje vinylových podlah bylo přihlédnuto ke všem nedostatkům dalších krytin a požadavkům uživatelů. Nyní jsou vinylové podlahy jediná krytina, kde celosvětově každoročně roste prodej v desítkách procent, zatím co všem ostatním podlahovinám v desítkách procent klesá. Nabízí nejlepší poměr výkon / cena vzhledem k požadavkům kupujících.

Vinylové podlahy mají v nabídce krásné a exkluzivní vzory. Vybereme si z mnoha vzorníků a barev. Vinylové podlahy skutečně napodobují vzor dlaždic, skleněných dlaždic dřeva, kamene, a korku. Napodobují i zvlněný plech a štípaný kámen. Je to tak skutečné, že od originálu jsou k nerozeznání. Toto je možné díky technologii 3D, ta vlivem dvousměrné reliéfní ražby udělá plastický vjem.

Výhody vinylové podlahy
* Snadná pokládka, vyměnitelnost dílců a údržba
* Velké množství barev a moderní vzhled.
* Vysoký stupeň zátěže, je protiskluzná.
* Je vhodná pro alergiky
* Má tepelně izolační vlastnosti. Výhodou je, že se nemusíte bát něco nechat upadnout, protože vinylová podlaha je odolná i proti pádům různých předmětů.
* Životnost je – 30 až 50 let

Využití vinylové podlahy
*V domácnosti ji můžete položit kdekoliv, v kuchyni, ale i v koupelně – vlhko není překážkou
* V hotelech, bankách,nemocnicích

Pokládka vinylové podlahy
Je velmi jednoduchá. Vinylové dílce se pokládají těsně vedle sebe, nevzniká proto mezi nimi žádná spára. Na první pohled pohled působí dojmem, že je podlaha z jednoho kusu. Důležité je vinylovou podlahu pokládat na rovný, suchý povrch. Po nalepení dlaždic je důležité počkat než lepidlo zaschne. Což je zhruba 2 – 3 hodiny. Hned po tom, je možné podlahu využívat.

Údržba vinylové podlahy
*Vysávat, zamést, vytřít
* Při vytírání doporučujeme používat přípravky určené na daný typ podlahy. Dále je důležité řídit se návodem k použití. Při vysávání používáme různé nástavce se štětinkama, které by měly být v základní výbavě vysavače.

Vinylové podlahy
Při nákupu zjistíte, že se neprodávají v rolích, ale v jednotlivých dílcíh. Což je velká výhoda vinylové podlahy. Není srolovaná, protože nejde stočit a tím se při pokládce vyhnete ohnutým rohům. Spodní vrstva vinylové podlahy je podložka a vrchní díl je nášlapná průsvitná vrstva. Pořizovací cena vinylové podlahy je o něco vyšší, to je dáno kvalitou, která stojí za to. Koupením vinylové podlahy dodáte do vaší domácnosti punc moderního vzhledu a věřím, že budete spokojeni.